.

.

onsdag 31 augusti 2011

Beställningskort

Fick en beställning på ett pyramidkort. Inuti gjorde jag en liten ask där det ligger en liten present. =)



Jag vann förresten bloggcandyn hos Bellens scrapcorner. Första candyn jag vunnit! Tjohoo!!! Jag blev verkligen jätteglad! =) (Perfekt nu när jag har köpstopp) 

Hoppas ni får en underbar dag!


torsdag 25 augusti 2011

Första kortet med digital stämpel

Beställde några digitala motiv från Skogstokiga häromdagen. De har ju så otroligt söta stämplar! (Efter detta köp har jag numera köpstopp. Har klagat på min sambo att han är dålig på att hålla i pengarna, så nu får jag väl också skärpa mig.I alla fall ett tag.)

Tyckte i alla fall att detta söta motiv passade bra till julkortsutmaningen hos Altheas Mix. Denna vecka är det "julkulor" som gäller.


Övar och övar på min färgläggning, men det är så svårt. Använder Promarkers, men har inte så många, så det gäller att använda fantasin. På detta motiv använde jag också Water Colour Pencils för att få till rätt färger. Gick tydligen att blanda dessa och Promarkers. Blev ganska nöjd med resultatet faktiskt. =)

måndag 22 augusti 2011

Snabba julkort

Har varit sjuk i några dagar nu o inte orkat göra någonting annat än att ligga i soffan. Blir helt galen på detta, jag vill ju göra saker! I lördagskväll kände jag mig i alla fall lite piggare o bestämde mig för att göra några julkort. Usch, vad det tar på krafterna att vara sjuk. Orkade knappt göra färdigt korten, även om de inte alls är avancerade... Efteråt var jag helt slut... Nä, nu får det vara slutgnällt! =) Här är korten:







fredag 19 augusti 2011

Fler snögubbar

Nu får vi hoppas att detta funkar. Har försökt att skriva ett inlägg i flera dagar nu, men det har inte funkat...
Har i alla fall gjort några kort med dessa underbart söta snögubbar på. Älskar denna stämpel! Tyvärr äger jag ingen själv, men har snälla vänner som gärna lånar ut sina. =)




måndag 15 augusti 2011

Julkortsutmaning

Har hittat en julkortsutmaning hos Alteas Mix, där jag vill vara med och tävla med detta kort:


Detta är julkort nr 9 och utmaningen håller på till v.50. Varje vecka är det någon som vinner. Låter trevligt tycker jag! =)

lördag 13 augusti 2011

Återvinning

Försöker att göra slut på alla stuvbitar som jag har av gamla papper. Sånt som man egentligen bara vill slänga, men nu blir det återvinning. Både en utmaning och ekonomiskt. =)





fredag 12 augusti 2011

Jag vann, igen!!!

För några dagar sedan var jag med i en "blog hop" hos http://bellesnwhistlesstamps.blogspot.com/.
Det gick ut på att "hoppa runt" bland olika bloggar och kommentera deras kort där de använt Elisabeth Bell-stämplar. Superfina kort! =) 5 personer skulle vinna varsin stämpel och jag var en av dem! =) Så nu har jag valt ut en jättegullig stämpel som heter "Polka Dott".


Här har jag gjort ett kort med en annan söt stämpel:


torsdag 11 augusti 2011

Jag vann!!!

Jippie!!!! Jag vann utmaning nr 9 i Scrap-Perras sommartävling! Känns jättekul! =)
Det var med detta bidrag som jag vann:


Har gjort ett litet grattiskort sen sist. Jag övar på att färglägga mina motiv, men det är svårt att få till det bra. Men "övning ger väl färdighet" som det så fint heter. =) 


söndag 7 augusti 2011

Bloggcandy

Jag älskar bloggcandys, så nu har jag bestämt mig för att ha en egen! =)
För att vara med skriver du en kommentar här under. Du med en blogg; lägg gärna in en bild m länk i din sidebar. Följare får en extra lott.
Bloggcandyn slutar 7/9.
Lycka till!


Innehåller: stickers, stämplar, blommor, bling, band, vintagebilder, stämpeldynor.

Stjärnkort

Var inne i ScrapNicas blogg o blev väldigt inspirerad av hennes stjärnkort. Gå in själva o titta, det är jättefint. =) http://scrapnica.blogspot.com/  Hon tipsade om en bra guide till att göra ett stjärnkort: http://bellamios.blogspot.com/2011/03/ny-kortvikning.html
(Jag borde nästan få betalt för all reklam jag gör för andras bloggar =) )
Följde i alla fall denna guide o till slut blev det ett litet kort:




torsdag 4 augusti 2011

Grattiskort

Har gjort ett litet grattiskort med en ros på. Väldigt enkelt, men det är sånt jag gillar att göra! =)