.

.

torsdag 16 februari 2012

Grattiskort

Det har varit lite segt på pysselfronten här ett tag nu, men nu ska jag försöka komma igång lite igen. Det var nog ganska välbehövligt med en paus efter alla julkort, men nu börjar jag känna lite skaparlust igen. =)

Har gjort ett grattiskort i grått o rosa. En underbar färgkombination om ni frågar mig. =)


Detta underbara papper kommer ifrån Maja Design. Sååå fint! =)

Vad tycker ni om all snö vi fått då? Visst, det är mysigt med snö, men när den kommer så här sent så blir det väl aldrig vår... Fast jag ska verkligen inte klaga. Var ute på promenad idag tidigt på morgonen o då var det helt underbart ute. Väldigt kallt (-17) o himlen var ljuvligt ljusrosa. Härligt! =) För att vara ännu mer positiv så är ju snöskottning perfekt som träning. Jisses, vad kalorier man förbränner under "ett pass". =) Så skotta på!

Hoppas ni får en mysig dag!
Kram

3 kommentarer:

  1. Vilket fin kort!! Du är en sann källa till inspiration. Det kan ju inte bli vår utan snö! Det är ju när den börjar droppa från taket och solen värmer i ansiktet sim våren börjar! Kram Sigge

    Ps tack för den fina kommentaren hemma hos mig. Ds

    SvaraRadera
  2. Håller helt med dig - rosa och grått är en underbar kombo!! Hela ditt kort är underbart! Den kantstansen var riktigt, riktigt snygg.... Ljuvliga top 10-listor här nedan också... Är ju galen i julen så julkortstoppen var en riktig höjdare!

    Kram
    Linda

    SvaraRadera
  3. Sååå himöans fint

    Ha en underbar helg
    Kramis

    SvaraRadera