.

.

fredag 28 februari 2014

Vårkänslor och grattiskort

Nu känns det äntligen som att våren är på väg! Visst är det härligt?! =) Fåglarna kvittrar och vårtecken tittar upp lite här och där. Dagarna blir ljusare och förhoppningsvis får man lite mer energi. Jag älskar våren!!! =D

Här är ett grattiskort som jag gjorde för ett tag sedan:

Hoppas att ni alla får en riktigt fin fredag! =)

2 kommentarer:

  1. Jovisst anar man våren även om vädret är grått och dimmigt. Snart så !!! Vilka fina sparbössor du har gjort. jag gillar verkligen återbruksalster.
    Trevlig söndag !!
    Kram Eva

    SvaraRadera
  2. Klockorna fake rolex innehåller en intern rörelse, det automatiska kaliber F6S22, med en noggrannhetsgrad på + 25 / -15 sekunder om dagen och en 40-timmars fake Rolex reserv. Det rostfria höljet mäter en mycket bärbar 40,8 mm bred och 12,6 mm tjock. Det kommer på ett rolex replica rostfritt stålarmband eller en läderrem. Den är vattentålig till 50 meter och har en enriktad roterande ram. ORIENT kombinerar Rolex replica sitt fina urmakeriärv och hantverk med det från Seikos Epson Corporation, levererat genom Epsons globala infrastruktur. Epson har rolex kopia en lång historia av urmakeri. Det har tillverkat komponenter i mer än 75 år, och det skapade världens första fake cartier kvartsur. Förhållandet mellan Epson och ORIENT Watch började 1985 då båda företagen delade viktiga resurser. ORIENT Watch blev fake IWC formellt ett helägt dotterbolag till Epson 2009 och integrerades i moderbolaget Seiko Epson fake audemars piguet Corporation 2017.

    SvaraRadera