.

.

söndag 17 november 2013

2 altrade böcker

Jag har en bok som är väldigt viktig för mig. Här skriver jag upp månadens budget, har koll på ekonomin, skriver upp vad jag kommer fram till när jag släktforskar, lösenord o lite annat smått o gott som känns viktigt för mig. Har haft denna bok i flera år och alltid stört mig på hur den ser ut. Har tänkt att jag ska göra nåt med den, men inte riktigt orkat.... förrän nu! =D 

Här är min viktiga bok! 
Jag har sedan tidigare häftat fast flikar inuti för att 
jag ska kunna hålla koll på var jag hittar saker o ting. 


Bestämde mig för att endast använda spillpapper 
och sen att bara köra på. Inte tänka för mkt!
(Vet inte om den är riktigt klar,
kanske fortsätter jag en annan dag...)


Baksidan. 

 Sen har jag och min sambo en liten bok ihop där vi skriver meddelanden till varandra. (Ja, eller tanken var att vi skulle skriva till varandra, men än så länge är det bara jag som skriver...) Väldigt spännande meddelanden som tex när hunden var ute. Innan skrev vi alltid små lappar till varandra, men vi kom på att det kan ju vara kul att spara detta och då blev det en bok.

Så här såg boken ut från början.

Hittade ett fint papper i gömmorna o vips så blev den så här fin. =)


Fäste en liten charm på ett snöre, så att vi ska veta vilken sida vi är på.


Nu ska jag till stallet! Verkar ju bli ett lovande väder för en ridtur. Ser hur solen lyser nere vid Vättern... Härligt! =D
Kram på er!

3 kommentarer:

 1. Men så snygga de blev! Jag gillar ide´n med att skriva i en bok istället för lappar. Ha en fin kväll!
  Kram Frida

  SvaraRadera
 2. Vad smart med en bok att skriva meddelande till varandra i. Du får puffa på din man att också skriva små gulliga meddelande till dig. Jag får lappar, men gulliga. Vi hade en sådan bok i skolan när jag delade klass. Det var himla bra.
  Kram Eva

  SvaraRadera
 3. Hej på dig
  Tack för mysiga kommentarer inne hos mig på min blogg. Jag gillar o jobba i hobbylera som du förstår. Är så kul o se tomtarna o vättarna växa fram. Är lite terapi arbete o knåda leran med mina förvärkta fingrar. Har ledgångs reumatism.
  Ser att du är pysslig du med. Kul med kreativt arbete.
  Ha de gott kram Lotta i Kalmar

  SvaraRadera